გასტრონომიის როლი ტურიზმში – მასტერკლასი
ტრენინგის შესახებ
- ხანგრძლივობა: 2:00 საათი
- კატეგორია: მასტერკლასები
- სერტიფიკატი: არა
- მდებარეობა: რედისონი
- ენა: ქართული
- ნახვა: 4104
- წინაპირობები: არა
- სირთულე: დამწყები
- დაწყება:
აღწერილობა
მასტერკლასი განკუთვნილია ყველა იმ დაინტერესებული პირისთვის, ვისაც სურს გაეცნოს და ინფორმაცია მიიღოს ტურიზმის ამ მნიშვნელოვანი რგოლის შესახებ.
მასტერკლასზე გაეცნობით შემდეგ თემებს:
• გასტრონომიული ტურიზმის მნიშვნელობა ტურიზმში;
• გასტრონომიული ტურები და ტურისტების ტიპები (ვინ შეიძლება დაინტერესდეს გასტრონომიული ტურიზმით);
• ქართული სამზარეულო და მისი მნიშვნელობა;
• გასტრონომიული ტურიზმის პოტენციალი რეგიონების მიხედვით;
დეტალები:
● ტრენერი: დალი ცატავა (საქართველოს გასტრონომიის ასოციაციის პრეზიდენტი)
● თარიღი: 21.02.2020!
● დრო: 19:00 საათი
● ხანგრძლივობა: 2:00 საათი
● ღირებულება: 50 ლარი
➦რეგისტრაციისთვის მიყევით ბმულს – http://bit.ly/366UYIA
ადგილები შეზღუდულია!
➦მასტერკლასი ჩატარდება სასტუმრო „რედისონში“
● +995 32 24 24 1 24
● +995 557 307 337
● მისამართი: რესპუბლიკის მოედანი N1
● info@to.edu.ge
● www.to.edu.ge
ტრენერები
-
საქართველოს გასტრონომიის ასოციაციაციის პრეზიდენტი; გასტრონომიული კულტურის მკვლევარი