გასტრონომიის როლი ტურიზმში – მასტერკლასი

ფასი:
50 ₾

ტრენინგის შესახებ

  • მდებარეობა: რედისონი
  • ენა: ქართული
  • ნახვა: 4105
  • წინაპირობები: არა
  • სირთულე: დამწყები
  • დაწყება:
 

აღწერილობა

მასტერკლასი განკუთვნილია ყველა იმ დაინტერესებული პირისთვის, ვისაც სურს გაეცნოს და ინფორმაცია მიიღოს ტურიზმის ამ მნიშვნელოვანი რგოლის შესახებ.

მასტერკლასზე გაეცნობით შემდეგ თემებს:
• გასტრონომიული ტურიზმის მნიშვნელობა ტურიზმში;
• გასტრონომიული ტურები და ტურისტების ტიპები (ვინ შეიძლება დაინტერესდეს გასტრონომიული ტურიზმით);
• ქართული სამზარეულო და მისი მნიშვნელობა;
• გასტრონომიული ტურიზმის პოტენციალი რეგიონების მიხედვით;

დეტალები:
● ტრენერი: დალი ცატავა (საქართველოს გასტრონომიის ასოციაციის პრეზიდენტი)
● თარიღი: 21.02.2020!
● დრო: 19:00 საათი
● ხანგრძლივობა: 2:00 საათი
● ღირებულება: 50 ლარი

➦რეგისტრაციისთვის მიყევით ბმულს – http://bit.ly/366UYIA
ადგილები შეზღუდულია!

➦მასტერკლასი ჩატარდება სასტუმრო „რედისონში“

● +995 32 24 24 1 24
● +995 557 307 337
● მისამართი: რესპუბლიკის მოედანი N1
● info@to.edu.ge
● www.to.edu.ge

 
 

ტრენერები

  • საქართველოს გასტრონომიის ასოციაციაციის პრეზიდენტი; გასტრონომიული კულტურის მკვლევარი