ღვინის და გასტრონომიული ტურიზმი – მასტერკლასი

ფასი:
30 ₾

ტრენინგის შესახებ

  • მდებარეობა: სასტუმრო: "რედისონი"
  • ენა: ქართული
  • ნახვა: 1601
  • წინაპირობები: არა
  • სირთულე: დამწყები
  • დაწყება: 25/02/2020
 

აღწერილობა

მასტერკლასი განკუთვნილია ყველა იმ დაინტერესებული პირისთვის, ვისაც სურს გაეცნოს და მიიღოს ინფორმაცია ტურიზმის ამ ორი მნიშვნელოვანი რგოლის შესახებ.

მასტერკლასის მიზანია დაინტერესებულ პირებს მიაწოდოს ზოგადი ინფორმაცია ღვინისა და გასტრონომიის ძირითადი კომპონენტების, მნიშვნელობის და პერსპექტივების შესახებ – ტურიზმის ჭრილში.

თითოეული ტრენერი მიმოიხილავს ღვინის და გასტრონომიულ რესურსებს რეგიონების მიხედვით და შეაფასებს ამჟამინდელ მდგომარეობას, თუ რა პოზიციაზე იმყოფება დღეს ჩვენი ქვეყანა კონკურენტულ ბაზარზე. ასევე განხილული იქნება სრული ტრენინგის დეტალები, რომელიც მარტის თვეში დაიწყება.

_________________
მასტერკლასის მოკლე აღწერა:

ღვინის და გასტრონომიული რესურსების მიმოხილვა რეგიონების მიხედვით;
➦ღვინის კულტურა / გასტრონომიული კულტურა, როგორც არამატერიალური საგანძური;
ქართული სამზარეულოს / ღვინის მთავარი ნიშანი კონკურენტულ ბაზარზე;
რა პოტენციალი გააჩნია ქვეყანას ტურიზმის ამ მიმართულებების განვითარებისთის;
➦რატომ გახდა დღეს ღვინის და გასტრონომიული ტურიზმი აქტუალური და ტრენდული;

დეტალები:
● ტრენერები: დალი ცატავა (საქართველოს გასტრონომიის ასოციაციის პრეზიდენტი) და გიორგი დარციმელია ( სომელიე, WSET – ის სერტიფიცირებული განმანათლებელი)
● თარიღი: 25.02.2020!
● დრო: 19:00 საათი
● ხანგრძლივობა: 2:00 საათი
● ღირებულება: 30 ლარი

➦რეგისტრაციისთვის მიყევით ბმულს –http://bit.ly/3bvP7jB

➦მასტერკლასი ჩატარდება სასტუმრო „რედისონში“

● +995 32 24 24 1 24
● +995 557 307 337
● მისამართი: რესპუბლიკის მოედანი N1
● info@to.edu.ge
● www.to.edu.ge

 

 
 

ტრენერები